Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 

Dobrobit za vaše zdravlje


Poštovani korisnici Maharishi Ayurveda proizvoda,

Nova web stranica je u izradi i biti će uskoro dostupna. Ova web stranica funkcionira ali ima svojih nedostataka, a što je i za očekivati obzirom da je napravljena prije 15 godina.Ako imate neko pitanje oko Mahariši ajurveda proizvoda ili nešto ne funkcionira na ovoj stranici, slobodno nas nazovite telefonom na tel:098 988 7689 ili na email: lucella@zg.ht.hrNaši se proizvodi pripremaju strogo prema originalnim ajurvedskim receptima da bi postigli uravnotežavajući efekt opisan u Ayurvedi potpomažući tako zdravlje. U indijskoj kulturi tradicionalno ajurvedsko znanje je priznato kao znanost. Podučava se i primijenjuje od znanstvenika i liječnika te je priznato i podržano od strane vlade.

Ovo staro ajurvedsko učenje zasnovano je na načelima i pristupima koji su nepoznati zapadnoj znanosti. Budući  da se naše predstavljanje značenja i djelovanja ajurvedskih dodataka hrani (rasajana) odnosi samo na znanje iz Ayurvede, mi ne tvrdimo da se spomenuti efekti odnose i u terminima zapadne znanosti. Na primjer, aspekt harmonije i unutarnje ravnoteže kod pojedinca nema ekvivalent u našoj znanosti što rezultira time da u zapadnoj znanosti nema dokaza za mnoge efekte opisane i poznate u Ayurvedi.


 


U ayurvedi uravnotežena prehrana igra istaknutu ulogu u održavanju zdravlja. U namjeri da se osigura zdrava prehrana, veliki broj biljnih i mineralnih dodataka hrani opisan je u ajurvedskim tekstovima. Na sljedećim vam stranicama želimo predstaviti neke od najvažnijih ajurvedskih priravaka.

Ajurvedski preparati odnosno dodaci prehrani ne sadrže samo različite hranjive tvari, već se spajanjem različitih sastojaka i njihovom preradom na poseban način potpuno apsorbiraju u tijelu, pri čemu zadrže svoju koncentriranu inteligenciju bilja i minerala. Sastojci koji se koriste međusobno se podržavaju i snaže. Ajurvedske biljne mješavine imaju mnoge podržavajuće kvalitete i pridonose skladu i ravnoteži duha i tijela. Maharishi ayurveda pripravci proizvode se strogo prema izvornim ajurvedskim recepturama. Svaki tradicionalni korak u proizvodnji, od kojih su mnogi pomno razrađeni s velikom brigom i pažnjom, savjesno se slijedi kako bi se osigurala izvanredna kvaliteta proizvoda. Cijeli proces proizvodnje završava s najsuvremenijim kontrolama kakvoće osiguravajući svim proizvodima kvalitetu prema "zapadnim standardima".

Ajurvedska je preporuka da odaberete najviše tri preparata i da ih uzimate redovito najmanje dva do tri mjeseca. Naš odjel za uslugu rado će vam pružiti pomoć u odabiru dodataka prehrani koji vam najviše odgovaraju. Ako želite, možete usvojiti 16 ajurvedskih savjeta za zdravu preharanu. Prije svega najviše vam preporučujemo da se posavjetujete sa stručnom osobom, ajurvedskim liječnikom koji će vas učinkovito uputiti. U sustavu Maharishi ayurvede danas imate sve više liječnika *zapadne medicine* koji su usvojili znanje ajurvedske pulsne dijagnoze.

Ovdje predstavljeni dodaci prehrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite svome liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.

Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), radimo uslugu narudžbe iz Nizozemske na individualne adrese jer HR  ne priznaje registraciju dodataka prehrani koji su napravljeni unutar EU nego traži da se dodaci prehrani koji se prodaju unutar EU nanovo registriraju u Hrvatskoj. Maharishi Ayurveda Europe prodaje preko 300 dodataka prehrani na EU tržištu preko 30 godina i posjeduje sve potrebne certifikate.  Rok isporuke je 8-10 dana. Za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom. Nakon vaše narudžbe šaljemo vam el.poštom ponudu sa svim informacijama o načinu isporuke i uvjetima. Cijena koja je naznačena je konačna cijena ako napravite narudžbu. U cijenu je uračunat i HR PDV koji plaća EU distributer. Narudžba preko nas je povoljnija od direktne narudžbe od EU distributera i ne morate plaćati karticom nego plaćante na naš ŽR.

 Cijene svih MA dodataka prehrani možete vidjeti na ovoj poveznici: http://www.ayurveda-products.eu/food-supplements/ma-products.html


Guaranteed quality

Place your trust in top-class quality, the natural purity of which is documented by strict controls and recognised quality seals.

All products imported from India come from our principal producer 'Maharishi Ayurveda Products India' (MAP India). This enables us to maintain the control needed to guarantee consistently high quality. The production facilities of Maharishi Ayurveda Products are equipped to highest standards, with the products being tested by independent laboratories in India and Europe.

Furthermore, Maharishi Ayurveda Products' production facilities in India have been awarded the following certifications:

  • ISO 9001:2008 (International Quality Management Standard)
  • ISO 22000:2005 (International Food Safety Management System),
  • HACCP (Food Safety Concept, prescribed in EC Regulation 852/2004),
  • WHO-GMP (Guidelines of the World Health Organisation for Quality Assurance in Food Production),
  • IMO (Institute for Market Ecology for Inspection and Certification according to the EU Eco Regulation).
  • The GLP certificate authenticates a registered laboratory management system for all important laboratory tests and equipment calibration.

The ingredients of organic single herb capsules, spiced teas, spice mixtures (Churnas), almond drink beverage powder and other Maharishi Ayurveda products come from certified organic cultivation in accordance with EU Directives (EC) 834/2007 and (EC) 387/2008. These products are certified with the organic seal of the European Union.

MAP India's Research and Development Centre  in India is officially recognised and certified by the Indian Ministry of Science and Technology.

The food supplements from Maharishi Ayurveda Products have already been honoured with the new AYUSH Premium Mark Award. This certification, awarded by Foodcert India, was initiated by the Indian Health Ministry to guarantee high quality standards for the purity of products. Products imported to Europe undergo further batch testing, where independent laboratories test for pesticides (herbicides, insecticides, fungicides), microbiology (bacteria, yeasts, mould, salmonella) and heavy metals (lead, cadmium, mercury, arsenic). These investigations are carried out according to the most up-to-date European standards.

The natural cosmetics range from Maharishi Ayurveda Products is certified according to the strictest BDIH guidelines for 'Certified Natural Cosmetics'.

Garantierte Qualität