Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, tj. ako nije definirana cijena, radimo jedino uslugu narudžbe na individualne adrese. Rok isporuke je 8 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.
 

Youthful mind - MA 3

Stariji ljudi trebaju obratiti posebnu pozornost na održavanje zdravlja i vitalnosti. Ovaj dodatak hrani zadovoljava potrebe živčanoga sustava za hranjivim tvarima. Biljke koje sadrži taj dodatak imaju uravnotežujuće djelovanje na sljedeća ayurvedska načela: prana (kreativnost, percepcija, svijest i samorealizacija), tarpaka (stabilna osobnost), sadhaka (osjećaj unutarnjega zadovoljstva), odas (biološki korelat svijesti). Pospješuje mentalnu inteligenciju i učinkovitost; jača aktivnost duha i pamćenje.
proizvod cijena kn količina ubaci